Hjelp!| Til tavlen

 
[=]

Slett melding

Hvis du har rettigheter til slette en gitt melding p en side, vises [X]. Om du trykker p denne, aktiviseres sletteprosessen. Du blir da bragt videre til en visning der du m bekrefte sletting. (Dette for verne mot feiltrykk.)

Straks du har bekreftet slettingen, er meldingen slettet.