Hva@allverden.no
[*]

Hjelp!

 

Hva@allverden.no skrives av, drives av og er basert på teknologi for dynamiske sider utviklet av Du All Verden AS.

Du All Verden AS

Ellevill "Tungetango" med Per Arne Glorvigen

Per Arne Glorvigen er en av Europas fremste musikere i sin sjanger. Han er også et komisk talent. Hege Schøyen er en av Norges fremste komikere, som også har en musikalsk utdannelse og bakgrunn. Hun har regissert showet. Koreografien er ved danserne Sigrid Van Tilbeurgh og Mazen Kiwan. "Tungetango" vises på Logen teater i Bergen. Showet er underholdende og ellevilt.
Ellevilt show: Tungetango med Per Arne Glorvigen

Bildet viser Per Arne Glorvigen sittende i rullestol i samspill med danserne Maria Filali og Mazen Kiwan og er tatt 18. juli 2008. Ellers medvirker fiolinist Erika Toth og kontrabassist Steinar Haugerud. Dansere og musikere får rik anledning til å boltre seg som skuespillere og showartister. Til tider er showet helt rått, noe som bildet absolutt viser. Per Arne Glorvigen er svært flink til å stille om til ulike ansikter og dialekter i raskt tempo. I tillegg kan han kombinere med å levere musikalitet av ypperste klasse. Det er ingen tvil om at musikerne og danserne han har med seg i showet også er meget dyktige. Showet har stor variasjon. Vi finner eleganse i dans og positurer med dramatikk som tangoen er kjent for. Annen dramatikk har showet ellers mye av. Vi finner morsomme monologer, dialoger, påkledninger og ikke minst ekte spilleglede.

Etter at showet var fullført i til dels rykende tempo, satt sikkert flere enn jeg tilbake med en følelse av fortsatt av å ha lyst på mer. Men slik er det vel det skal være med et flott levert show, som absolutt er en opplevelse å anbefale videre.

Tekst og foto: Klaus Knag