Hva@allverden.no
[*]

Hjelp!

 

Hva@allverden.no skrives av, drives av og er basert på teknologi for dynamiske sider utviklet av Du All Verden AS.

Du All Verden AS

Gnistrende framføring av Tungetango

Per Arne Glorvigen sitt show er enda bedre etter å ha sett det to ganger. Først så jeg showet fra venstre side, en annen dag, 22. juli 2008, fra høyre side. Det gav to inspirerende opplevelser.
Erika Toth gir alt.  Per Arne Glorvigen gir bånn belg.

Erika Toth gav alt, var høyt og lavt, knestående, dansende, og hoppende på en fot, flørtende, lekende og viste intensitet som en rockestjerne. Hun spilte så det røk buster fra fiolinbuen. Hun prøvde formelig å spille fletta av Per Arne Glorvigen. Han gav bånn belg, spilte knestående dansende, liggende og sittende i rullestol, mens det suste dansende ben over hodet hans og flørtende dansere spant rundt og sugde oppmerksomhet foran øynene hans. Steinar Haugerud trommet på kontrabassen og brukte den som megagitar eller strøk den elegant med buen. Sigrid Van Tilbeurgh har ben som hun beveger og slynger mykt og listig som en slange. Hun svingte seg yndig og lett med tempo og eleganse med dramatiske utrykk på tangovis sammen med Mazen Kiwan. Han vartet også opp med hallingdans med luftige svev og spark. Det var tydelig at artistene storkoste seg og sprudlet på scenen. Sammen gav de alle et fyrverkeri av et show.

Etter å ha sett showet to ganger, har jeg fortsatt lyst på mer. Dette sier mye om et innholdsrikt og godt show med inspirerende artister. Mange sikkert vil sette pris på at Per Arne Glorvigen og hans artistvenner vil komme tilbake til Bergen og gi oss nye morsomme musikalske og kunstneriske opplevelser.

Tekst og foto Klaus Knag.