Hva@allverden.no
[*]

Hjelp!

 

Hva@allverden.no skrives av, drives av og er basert på teknologi for dynamiske sider utviklet av Du All Verden AS.

Du All Verden AS

Donald Church, smilende skipskokk på barken Picton Castle

Donald Church, fra Grenada har mønstret på som skipskokk på Picton Castle under Tall Ships Races 2008. To dagers øsende regnvær i Bergen ser ikke ut til å ta humøret fra denne karen.
En smilende Donald Church, skipskokk på Picton Castle

Under Tall Ships Races møtes folk fra ulike deler av verden, med både ulik hudfarge og kulturell bakgrunn, men alle med en stor interesse for seilskutene. Alle er selvsagt like gode og like velkomne til Bergen for å sette farge og skape positiv stemning i byen.

På en regntung mandag 11. august 2008 var det ikke så mange som benyttet anledningen til å besøke seilskipene. Desto større var anledningen til å kunne slå av en hyggelig prat med de besøkende, og kanskje knytte kontakter verden over. Det er heldigvis gått lang tid siden slavehandelen, og den tiden da folk ble skjenket fulle og lurt ombord som mannskap. Nå betaler folk i dyre dommer for å få lov til å være med. Donald har selvfølgelig med bærbar PC og har tilgang til trådløst internett fra båten. Med et mannskap på 35 blir det nærmest som en stor og fargerik familie. Med Donald sitt blide ansikt, tross regnværet, så aspirerer han sikkert til å kunne bli en god bergenser, hvis han engang skulle finne på å flytte til Bergen.

Tekst og foto: Klaus Knag.