Hva@allverden.no
[*]

Hjelp!

 

Hva@allverden.no skrives av, drives av og er basert på teknologi for dynamiske sider utviklet av Du All Verden AS.

Du All Verden AS

Gratulerer USA med president Barack Obama

"Hopes and dreams" og en hel verden i forventning, og store deler av USA i ekstase. Hvilken historisk dag. Det er naturlig at president Barack Obama og visepresident Joe Biden smiler fra øre til øre.
Barack Obama og Joe Biden smiler fra øre til øre

Hele verden har kunnet følge med på CNN gjennom TV-skermen. Mange har sitte klistret til denne kanalen, og den har nok noe av æren for å ha holdt spenningen oppe.

Likevel knytter det seg så mange følelser til valget av USA sin første fargete president. På norsk fjernsyn så vi reportasje med blant annet en farget kvinne som var datter av en slave. Mange nålevende har personlige opplevelser av raseskille og annen nedverdigende behandling pga. rasemotsetninger i USA. Det er fullt forståelig at disse blir på gråten når det historiske øyeblikket virkelig skjer at den første fargete presidenten blir innsatt.

Andre har sett seg lei på tidligere president Bush sin maktutøvelse. Når den første festen er over, så venter hele verden i spenning på hva slags endringer som vil skje med Barack Obama i førersete.